MR. BEAST TWEET OVER BITCOIN NAAR ZIJN 10 MILJOEN TWITTER VOLGERS

  • Bitcoin heeft het de afgelopen maanden extreem goed gedaan wat betreft zijn prijsactie.
  • De cryptocurrency schoot eerder deze maand naar all-time highs boven de $40.000.
  • De cryptocurrency handelt nu voor $32.500 na enige consolidatie na de sterke rally.
  • Deze prijsactie heeft de cryptocurrency wat aandacht getrokken van prominente investeerders en beroemdheden.
  • Een van de laatste prominente namen in de media die kennis heeft genomen van Bitcoin is Mr. Beast, de Youtuber.
  • Mr. Beast tweette onlangs over Bitcoin, nadat er in de mainstream veel over werd gesproken.

BITCOIN KRIJGT OPNIEUW AANDACHT VAN MR. BEAST OPNIEUW

Bitcoin heeft het de afgelopen maanden erg goed gedaan. Sinds de bodem van $3.500 in maart 2020, is de cryptocurrency op een gestaag pad naar boven, op weg naar nieuwe all-time highs boven $40.000 in de afgelopen maand.

De cryptocurrency handelt nu voor $32.500 na enige consolidatie na de sterke rally.

Deze prijsactie heeft de cryptocurrency wat aandacht getrokken van prominente investeerders en beroemdheden. Een van de laatste prominente namen in de media die kennis heeft genomen van Bitcoin is Mr. Beast, de Youtuber.

De entertainer, die meer dan 50 miljoen abonnees heeft op Youtube, tweette onlangs over Bitcoin Lifestyle naar zijn bijna 10 miljoen volgers op Twitter. Hij vroeg of zijn volgers andere crypto-activa bezitten dan BTC.

Van de 640.000 die reageerden, zei meer dan de helft, bijna 60% in feite, dat ze geen andere cryptocurrencies dan Bitcoin bezitten.

Zijn recente tweet veroorzaakte heel wat opschudding binnen de cryptogemeenschap, waarbij sommigen onder de post commentaar gaven in een poging om hem te engageren met de ruimte.

INSTITUTIONEEL KAPITAAL KOMT ER OOK AAN

Hoewel sommigen denken dat de recente belangstelling van particulieren en meer algemeen de mainstream een teken is van een markttop, is er ook Wall Street-kapitaal dat in Bitcoin investeert. Miljardair-belegger Paul Tudor Jones zei eind vorig jaar over Bitcoin dat de waarde de komende jaren kan oplopen:

„Ik vind Bitcoin nu nog leuker dan toen. Ik denk dat we in de eerste inning van bitcoin zitten en dat het nog een lange weg te gaan heeft.“

Hij legde uit dat BTC hoogstwaarschijnlijk de beste handel zal zijn tegen inflatie:

„De reden dat ik bitcoin aanraadde is omdat het een van de menu’s van inflatiehandel was, zoals goud, zoals TIPS breakevens, zoals koper, zoals lang zijn yield curve en ik kwam tot de conclusie dat bitcoin de beste inflatiehandel zou zijn.“

Tudor Jones staat naar verluidt meer dan 100% voor op zijn positie in de futures van de cryptocurrency.

Comments are disabled