CNBC-analist zegt dat Massive Bitcoin Bull Run Officially Underway – Hier is Brian Kelly’s Target voor de Top Cryptocurrency

Brian Kelly van CNBC zegt dat hij gelooft dat Bitcoin klaar is om de neezeggers opnieuw te verrassen en een zinderende parabolische stierenloop te beginnen.

In een nieuw interview over Fast Money wijst Kelly op de recente halvering van Bitcoin, waardoor het aanbod van nieuwe producten op de markt gehalveerd is, als een van de belangrijkste redenen voor BTC om beter te presteren dan goud te midden van de wankele wereldeconomie.

„Voor mij wordt het Bitcoin. Je zou kunnen zeggen dat ik bevooroordeeld ben omdat ik een crypto-fonds run, maar dat is het niet. Ik handel ook macro, wat betekent dat ik een heleboel verschillende dingen heb waarin ik kan investeren: valuta, aandelen, obligaties, edele metalen. En als ik kijk naar edelmetalen versus Bitcoin, dan heeft Bitcoin Future betere fundamenten. En met fundamentals heb ik het over de stock-to-flow ratio. Het is beter dan goud op dit punt, omdat we de halvering hadden, en als ik naar de Bitcoin-cycli kijk, hebben de stierenmarkten de neiging om zich rond de halveringen te clusteren“.

Kelly zegt dat hij denkt dat Bitcoin op schema ligt om binnen zes maanden terug te keren naar zijn recordhoogte van $20.000, met $50.000 volgend jaar.

In hetzelfde tijdsbestek betwijfelt hij of het goud in waarde zal verdubbelen.

„Dus we volgen de halve cyclus van 2016 en dat zou betekenen dat je ergens in het tweede kwartaal van 2021 naar een Bitcoin-prijs van $50.000 kijkt. Dat is dus een beetje het langetermijndoelwit. En op de kortere termijn was $10.500 een heel groot getal. We breken uit een twee jaar durende reeks. Het zou me niet verbazen, dit is gewoon pure handel 101, als je eenmaal uit een range breekt, [een asset] gaat naar eerdere hoogtepunten. Dat is 20.000 dollar. Voor mij is dat drie tot zes maanden later. Dus Bitcoin ziet eruit alsof het twee tot vijf keer zo hoog kan worden.“

Toen hij doordraaide waarom hij overdreven opstandig is, met veel torenhoge Bitcoin-voorspellingen die in het verleden niet uitkwamen, zei Kelly dat hij gelooft dat zijn voorspelling past bij Bitcoin’s eerdere prijsgeschiedenis.

„Wat we weten over Bitcoin is dat het extreem volatiel is. Het is zeer speculatief, en als het op deze speculatieve manier gaat, gaat het een stuk verder dan mensen verwachten. Dus ik denk niet dat het zeggen van 20.000 dollar zo schandalig is als het er al is geweest. Je zou me kunnen ondervragen over de 50.000 dollar, maar dat is over een jaar.“

Comments are disabled