Bit Digital Voltooit $13.9M Deal voor nieuwe mijnbouwmachines

Het op de Nasdaq-lijst vermelde mijnbouwbedrijf Bit Digital (BTBT) kondigde de voltooiing aan van de aankoop van 17.996 nieuwe ASIC-mijnwerkers, alle Antminer of Whatsminer machines, voor $13,9 miljoen, een overeenkomst die begin november voor het eerst werd aangekondigd.

  • Het in New York gevestigde bedrijf verdeelde zijn nieuwe mijnwerkers in heel China in de provincies Xinjiang, Sichuan en Binnen-Mongolië met een volledige installatie die tegen eind december wordt verwacht.
  • De nieuwe machines zouden de mijncapaciteit van het bedrijf met 1.003,5 petahash per seconde (PH/s) moeten verhogen tot een totaal van meer dan 2.253,5 Ph/s, per per persmededeling.
  • De nutskosten van Bit Digital zullen dalen en de winstmarges zullen toenemen nadat de machines volledig online zijn, volgens Erke Huang, de belangrijkste financià „le ambtenaar van het bedrijf.
  • BTBT gaf 4.344.603 BTBT-aandelen uit bij $3,20 elk om voor de machines te betalen.
  • De aandelen van Beetje Digitaal zijn tot op heden meer dan 1.800% jaar gestegen, handel drijvend rond $6.42 bij laatste controle, meer dan het dubbele van de prijs van de aandelen die worden gebruikt om voor de nieuwe mijnbouwmachines te betalen.

Comments are disabled